BUUHAA!!

Kollar genom bloggen nyss. Kom på några minnevärd minuter som hände längsedn. Skarttar man bara.. jadå.. Men Hjärnan gråtar skitmkt när jag läser inlägg som hette ARRRGGHH..

LÄNK: 
http://elly.blogg.se/2006/august/arrrgghh.html

Där talar jag att jag hade en loggbok eller dagbok.. i datorn. Där skrev jag allt ännu mer än vad jag gjorde i en vanliga dagbok. Detaljer var det också.. Det startar på typ 2001 eller 2002.. Då var jag ungen som grät fortfarande.. jadå.. Hjärnan gråtar när jag kom på några som jag skrev förut i loggboken. Viss händelser minns jag fortfarande.. ohja..


´Saknar att vara ungen som grät.´


Yrken.

I göteborgs-Posten finns det en test om vilka jobb skulle passar mig. Jag har alltid undrar vilken yrken skulle passar mig. jadå.
Min Resultat blev :

-Du är en flexibel person. Du trivs med att ha många bollar i luften och att det händer mycket. Du trivs med med männsikor, men vill inte ta hand om dem. Du skulle säkert trivas lika bra med servitris som i jobbet som revisor. Vad du väljer ha att göra med hur lång tid du är beredd att studera.

Min Kommenterar: JA, den har rätt. Jag tycker jätte mycket om människor men vill ej ta hand om dem. Det bli svårt för mig om jag ta hand om dem.. Det känns så. Den är svaret. Skönt.

Andra yrken där jag troligen skulle trivas och komma till min rätt:
Journalist -Kan ej
Jurist - Orka!
MeteorologBR> Receptionist -Orka!
Ekonom -Orka!
Översättare -Blä!
Försäljare - Kanske.
Sekreterare -Hög lön- Ja.
Trafikledare - Kan ej.
Steward/Flygvärdinna -Vill men kan ej.
Busschaufför - Orka, kan ej.
Spårvagnsförare - Orka, kan ej.
Kassör/Kassörska - Hög lön- Ja.
Polis - Kan ej.
Väktare - Kan ej.
Optiker - Kan ej.
Guide - Kan ej.
Datatekniker - Orka!
Lärare - BLÄ!
Brandman - Kan ej.
P-vakt - Kan ej.
Apotekare - Kan ej.
Mäklare - Kan ej.
Reseledare - KAn ej.
Skidlärare - Kan ej.
Bibliotekarie - Kan ej.
Informatör - KAn ej.
Tidningsbud -Orka!

Det e flesta som jag kan ej. Pga e döv. Men några kan jag men vill ej eller tycker ej om. Då undrar jag igen vilken yrke ska jag ha när jag e stor. Hmm.
 
Här- Till testet.

HELP!